Dit lost een DXC op

Digital Experience Composition (DXC) is ontworpen om verschillende problemen op te lossen waar organisaties tegenaan lopen bij het creëren en beheren van digitale ervaringen.

Enkele van de belangrijkste problemen die de DXC wil aanpakken zijn:

  • Siloed teams: In veel organisaties zijn verschillende teams verantwoordelijk voor verschillende aspecten van de digitale ervaring, zoals webontwikkeling, marketing en contentcreatie. Deze teams werken vaak in silo’s en hebben verschillende tools en processen, wat het moeilijk kan maken om een consistente en samenhangende ervaring te creëren op alle touchpoints en kanalen.
  • Slow development: Het creëren van nieuwe digitale ervaringen kan tijdrovend en middelenintensief zijn, omdat teams elk afzonderlijk onderdeel moeten ontwerpen, ontwikkelen en testen. Door digitale ervaringen op te splitsen in kleinere, herbruikbare componenten, stelt DXC teams in staat nieuwe ervaringen efficiënter te creëren en te testen, en de snelheid van levering te verhogen.
  • Gebrek aan personalisatie: Veel digitale ervaringen zijn generiek en houden geen rekening met de specifieke behoeften en voorkeuren van verschillende gebruikersgroepen. Door datagestuurd ontwerp en personalisering te gebruiken, stelt DXC teams in staat om ervaringen op maat te creëren die gebruikers eerder zullen binden en converteren.
  • Moeilijkheden bij het onderhouden van een digitale ervaring: Het up-to-date en consistent houden van de digitale ervaring over alle kanalen kan een uitdagende taak zijn. Met een DXC-platform kunnen teams op een efficiënte en consistente manier verschillende versies van de digitale ervaring creëren, beheren en publiceren.

Het DXC wil deze problemen oplossen door een holistische benadering van digitaal ontwerp en ontwikkeling te bieden die rekening houdt met het volledige, omnichannel klantentraject, door de digitale ervaring op te splitsen in kleinere componenten en een naadloze, gepersonaliseerde en aantrekkelijke ervaring te creëren op alle touchpoints.

Ontvang de nieuwste artikelen!

Aan spam doe ik niet 🙂

Over de auteur

Scroll naar boven