Rob Hoeijmakers. Web Strateeg

Over Rob Hoeijmakers, Webstrateeg, Amsterdam

Met meer dan 30 jaar ervaring in webstrategie, content management en online marketing heb ik bedrijven van alle groottes geholpen hun digitale doelen te bereiken.

Als webstrateeg ontwikkel en optimaliseer ik websites en applicaties om de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Mijn vaardigheden op het gebied van digitale geletterdheid en sociale media helpen me om voorop te blijven lopen in dit steeds veranderende landschap.

Ik ben een expert op het gebied van contentstrategie die de groei van het verkeer kan stimuleren en gepersonaliseerde zorg voor klanten kan creëren. De laatste twee jaar heb ik me verder gespecialiseerd in Generatieve AI en chatbots.


Geïnteresseerd in een gesprek?

Ben je op zoek naar een webstrateeg met een doordachte, klantgerichte aanpak om je te helpen jouw online doelen te bereiken? Ik ben gespecialiseerd in het leveren van oplossingen op maat in webstrategie, online marketing, content creatie en SEO, waarbij ik altijd op de hoogte blijf van de laatste trends en innovaties in de industrie. Mijn focus ligt op het opbouwen van sterke, gezamenlijke relaties met mijn klanten om succesvolle resultaten te garanderen.

Contactformulier

Heb je liever dat ik contact met jou opneem? Vul dan het onderstaande contactformulier in:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

E-mail

Heb je een vraag, opmerking of wil je gewoon in contact komen via e-mail? Stuur me dan een bericht naar rob@hoeijmakers.net.

Scroll naar boven