Marketing and marketing technologie

Online marketing en technologie

Welkom op de landingpagina over online marketing en Marketing Technologie (MarTech). Hier ontdek je hoe je effectieve online marketingstrategieën kunt ontwikkelen en uitvoeren om jouw merk te laten groeien, meer klanten aan te trekken en jouw doelen te bereiken.

Van zoekmachineoptimalisatie (SEO) tot social media marketing en alles daartussenin, deze pagina biedt een overzicht van belangrijke onderwerpen binnen het veld van marketing.

Belangrijkste onderwerpen

Hieronder vind je enkele belangrijke onderwerpen binnen het domein van online marketing en MarTech:

SEO (Zoekmachineoptimalisatie)

Leer hoe je jouw website en content kunt optimaliseren om beter gevonden te worden in zoekmachines zoals Google. Ontdek technieken voor trefwoordonderzoek, on-page optimalisatie, linkbuilding en het verbeteren van de gebruikerservaring om hogere rankings te behalen en meer organisch verkeer te genereren.

Social Media Marketing

Ontdek hoe je social media platforms kunt gebruiken om jouw merk te promoten, betrokkenheid bij je doelgroep te vergroten en meer volgers te krijgen. Leer effectieve strategieën voor het maken van boeiende content, het opzetten van advertentiecampagnes en het meten van de resultaten van jouw social media-inspanningen.

Content Marketing

Leer hoe je waardevolle en relevante content kunt creëren om je doelgroep te bereiken en betrokkenheid op te bouwen. Ontdek strategieën voor het ontwikkelen van een contentkalender, het creëren van pakkende blogposts, het maken van boeiende video’s en het opzetten van e-mailnieuwsbrieven om jouw merkbekendheid te vergroten en conversies te stimuleren.

  Conversieoptimalisatie

  Ontdek hoe je jouw website en landingspagina’s kunt optimaliseren om meer conversies te genereren. Leer over het belang van duidelijke call-to-actions, effectieve formulieren, betrouwbaarheid opbouwen, het verminderen van frictie en het verbeteren van de gebruikerservaring om bezoekers om te zetten in klanten.

  E-mailmarketing

  Ontdek de kracht van e-mailmarketing en hoe je jouw e-maillijst kunt opbouwen en effectieve e-mailcampagnes kunt uitvoeren. Leer over het segmenteren van jouw doelgroep, het maken van aantrekkelijke e-mailontwerpen, het opzetten van marketingautomatisering en het meten van de prestaties van jouw e-mailmarketinginspanningen.

  Marketing technologie

  Als marketeer in de wereld van digitale zaken heb ik ontdekt dat marketingtechnologie een onmisbaar instrument is geworden om onze strategieën te versterken en de interactie met onze doelgroep te optimaliseren. Marketingtechnologie, ook bekend als ‘martech,’ omvat een rijkdom aan technologische hulpmiddelen en platforms die ons in staat stellen om datagestuurde beslissingen te nemen en effectieve marketingcampagnes te creëren.

  Op deze verzamelpagina neem ik je graag mee in de fascinerende wereld van martech en de impact ervan op onze digitale marketinginspanningen. Van het ontdekken van nieuwe mogelijkheden met marketingautomatisering tot het benutten van de kracht van data-analyse en kunstmatige intelligentie, elke blogpost hier biedt waardevolle inzichten en praktische tips om het meeste uit marketingtechnologie te halen.

  Ik nodig je uit om te leren hoe CRM-systemen ons helpen bij het begrijpen van onze klanten, hoe we met behulp van social media management tools effectiever kunnen communiceren en hoe content management systemen ons in staat stellen om boeiende digitale inhoud te creëren. Samen kunnen we ontdekken hoe personalisatie en AI onze marketingstrategieën naar nieuwe hoogten tillen en ons succes op de digitale markt vergroten.

  Ik hoop dat deze verzameling blogposts je zal inspireren en informeren over de kracht van marketingtechnologie en hoe we het kunnen gebruiken om onze marketingdoelen te bereiken. Laten we samen de uitdagingen en kansen van martech verkennen en onze digitale zaken naar een hoger niveau tillen!

  Bij MarTech ontkom je trouwens niet aan afkortingen: DXP, DAM, CMS, DMP, CRM, CDP en DCP.

  Verken de artikelen

  Hieronder vind je een lijst met artikelen die binnen de categorie ‘marketing’ vallen. Klik op de titels om de volledige artikelen te lezen:

  Deze artikelen bieden waardevolle inzichten, tips en strategieën om je te helpen bij het opzetten en uitvoeren van succesvolle online marketingcampagnes en het bereiken van jouw zakelijke doelstellingen.

  Alle artikelen over marketing en marketing technologie.

  • Visitekaartjes in een digitale wereld

   Visitekaartjes in een digitale wereld

   Terwijl digitaal netwerken groeit, is er nog steeds een plaats voor traditionele visitekaartjes. Leer hoe ze moderne methoden in professionele uitwisselingen aanvullen.


  • Betaalverzoeken: Jouw digitale betaalassistent

   Betaalverzoeken: Jouw digitale betaalassistent

   Een kort overzicht hoe je betaalverzoeken goed kunt inzetten en beheren. Een krachtige aanvulling van je digitale routines.


  • Jezelf verifiëren op LinkedIn

   Jezelf verifiëren op LinkedIn

   LinkedIn breidt profielverificatie uit naar meer gebruikers: verbetering van de geloofwaardigheid op het platform.


  • De papieren RFID

   De papieren RFID

   Milieuvriendelijk, kosteneffectief en opmerkelijk eenvoudig. Ontdek hoe PulpaTronics het RFID-regelboek herschrijft.


  • Website metrics, statistieken, analytics en inzichten begrijpen

   Website metrics, statistieken, analytics en inzichten begrijpen

   Ontrafel de geheimen van de gegevens op je website! Rob Hoeijmakers ontraadselt statistieken, analytics en inzichten om je te helpen weloverwogen beslissingen te nemen.


  • Measures vs. Metrics

   Measures vs. Metrics

   Duik in de genuanceerde wereld van online data met Rob Hoeijmakers als hij onderscheid maakt tussen ‘measures’ en ‘metrics’. Leer waarom deze termen cruciaal zijn voor een effectieve digitale strategie.


  Scroll naar boven