Canva en AI

Canva heeft nu generatieve afbeeldingen van stable diffusion ingebouwd. Dit kan veel van je werk versnellen, laat me een snelle demo geven.

Canva is een grafisch ontwerpplatform waarmee gebruikers visuele inhoud zoals posters, infographics, afbeeldingen voor sociale media en meer kunnen maken met behulp van een drag-and-drop interface. Je kunt Canva nu ook gebruiken om een afbeelding met AI te genereren en te gebruiken in een gewone workflow.

Canva schreef me dat ze onlangs een alles-in-één pagina hebben gelanceerd die gewijd is aan Canva AI-afbeeldingsgeneratoren. Deze nieuwe pagina biedt gebruikers handige toegang tot een breed scala aan afbeeldings-generatoren, sjablonen en ontwerptips.

Met deze tool kunnen gebruikers moeiteloos gepersonaliseerde afbeeldingen maken om te voldoen aan hun unieke grafische ontwerpbehoeften. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden en laat je creativiteit de vrije loop met Canva’s AI Image Generator!

Ik laat het je zien met een voorbeeld. Ik zal een afbeelding genereren uit tekst en vervolgens smart mockup gebruiken om de afbeelding op een mok over te brengen.

Welke generatieve AI gebruikt Canva?

Canva’s AI beeldgenerator is gebaseerd op een technologie genaamd Stable Diffusion, een open source tekst-naar-beeld model dat in staat is fotorealistische afbeeldingen te genereren voor wat je ook maar een afbeelding wilt maken. De app is onderdeel van Canva’s design suite, dus je hebt wel een Canva-account nodig om hem te gebruiken.

Als je werkt met sociale media, presentaties of andere visuele taken, raad ik je zeker aan om Canva uit te proberen:

https://webstrategieblog.nl/canva/

Ontvang de nieuwste artikelen!

Aan spam doe ik niet 🙂

Over de auteur

Scroll naar boven