Rob Hoeijmakers. Web Strateeg

Over Rob Hoeijmakers, Webstrateeg

Met meer dan 30 jaar ervaring in webstrategie, content management en online marketing heb ik bedrijven van alle groottes geholpen hun digitale doelen te bereiken.

Als webstrateeg ontwikkel en optimaliseer ik websites en applicaties om de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Mijn vaardigheden op het gebied van digitale geletterdheid en sociale media helpen me om voorop te blijven lopen in dit steeds veranderende landschap.

Ik ben een expert op het gebied van contentstrategie die de groei van het verkeer kan stimuleren en gepersonaliseerde zorg voor klanten kan creëren. De laatste twee jaar heb ik me verder gespecialiseerd in Generatieve AI en chatbots.

Geïnteresseerd in een gesprek?

Ben je op zoek naar een webstrateeg met een doordachte, klantgerichte aanpak om je te helpen jouw online doelen te bereiken? Ik ben gespecialiseerd in het leveren van oplossingen op maat in webstrategie, online marketing, content creatie en SEO, waarbij ik altijd op de hoogte blijf van de laatste trends en innovaties in de industrie. Mijn focus ligt op het opbouwen van sterke, gezamenlijke relaties met mijn klanten om succesvolle resultaten te garanderen.

Ik verwelkom de kans om potentiële samenwerking of opdrachten met je te verkennen. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon je online behoeften wilt bespreken, ik sta open voor een gesprek.

E-mail

Heb je een vraag, opmerking of wil je gewoon in contact komen via e-mail? Stuur me dan een bericht naar rob@hoeijmakers.net en ik zal zo snel mogelijk reageren. Je kan je ook inschrijven voor mijn nieuwsbrief.

Contactformulier

Heb je liever dat ik contact met jou opneem? Vul dan het onderstaande contactformulier in en ik zal zo snel mogelijk reageren op je bericht:

Boek een gesprek

Ik bied ook 4 slots van een uur per week aan voor een open gesprek. Deze gesprekken vinden plaats op dinsdag of woensdag. Wil je een afspraak maken? Klik dan hier op Plan een afspraak om mijn beschikbaarheid te bekijken en een geschikt moment te vinden via mijn Google-agenda.

Scroll naar boven