Betaald abonnement op X

Overweeg de voordelen van een betaald abonnement op X. Ontdek een groter bereik, langere berichten en het debat over blauwe vinkjes.

Socialemediaplatforms zijn in de loop der jaren aanzienlijk geëvolueerd, en X (voorheen bekend als Twitter) is daarop geen uitzondering. Als iemand die diep ondergedompeld is in de wereld van webstrategie, online marketing en chattechnologie, was mijn reis op X uniek.

In dit artikel wil ik nadenken over de voordelen van het maken van de sprong van een gratis gebruiker naar een betalende abonnee op X.

Het doel van X definiëren

X is voor mij meer dan alleen een platform om te socialiseren. Het is een veelzijdig hulpmiddel dat een rol speelt in mijn professionele leven. Ik gebruik het om te socialiseren, mijn geschreven inhoud te delen en mijn iPhone 12 mini-fotografie te laten zien. Belangrijker nog is dat X een integraal onderdeel is van mijn online marketingstrategie. Laat me uitleggen hoe.

Voordelen van een betaald abonnement

Laten we eens kijken naar de redenen achter het upgraden van een gratis gebruiker naar een betalende abonnee op X.

Verbeterd bereik

Een van de belangrijkste redenen waarom ik besloot een betalende abonnee op X te worden, is om te ontsnappen aan de beperkingen die het platform oplegt aan het bereik van berichten. Het voelt misschien als “het systeem voor de gek houden” of het creëren van ongelijkheid, maar het is een strategische zet om ervoor te zorgen dat mijn inhoud niet verloren gaat in de ruis.

X is een platform waar aandacht geld is, en een betaald abonnement is mijn manier om ervoor te zorgen dat mijn stem wordt gehoord. Het is een investering in mijn persoonlijke merk en diensten als webstrateeg .

📉Ik heb ook de statistieken gecontroleerd en die ondersteunen mijn punt niet direct. Maar ik pleit er nog steeds voor dat een premium account tot een groter bereik leidt, maar de toename moet worden gecompenseerd door de scherpe daling van het verkeer op X recentelijk. Rapporten spreken van een daling van 15%.

Langere berichten en blogachtige berichten

Een andere handige feature bij een betaald abonnement op X is de mogelijkheid om langere berichten te schrijven. Ik hoef niet langer mijn toevlucht te nemen tot omslachtige, op threads gebaseerde berichten; Ik kan nu berichten maken die op blogartikelen lijken. Deze functie heeft het maken van inhoud efficiënter gemaakt en heeft de reikwijdte vergroot van wat ik met mijn publiek kan delen. Het is een instrument dat ik van harte omarm.

Het Blue Tick-debat

Het felbegeerde blauwe vinkje, ooit een symbool van expertise en professionaliteit, is uitgegroeid tot een soort allegaartje. Het is niet langer een garantie voor status of expertise; het is gewoon een teken dat u een betalende abonnee bent. Hoewel het misschien een enigszins twijfelachtige trofee is, heb ik ervoor gekozen om hem tentoon te stellen als bewijs van mijn toewijding aan X als medium. Het is een manier om te zeggen: “Ik ben hier en ik neem dit platform serieus.”

X-account bij Blue Tick

Kosten van abonnementen
Even terzijde: als we verder kijken dan X, kunnen we een bredere trend waarnemen van gebruikers die overstappen van gratis gebruikers naar betalende abonnees op verschillende sociale mediaplatforms, waaronder Facebook en Instagram. De redenen variëren, van zorgen over privacy tot de noodzaak om verbonden te blijven met een publiek. Uiteraard leidt dit tot nieuwe overwegingen.

Platform in gevaar

Voor een maker van inhoud is X een precair medium, het verkeer erop daalt en er zijn signalen dat het zich terugtrekt uit Europa. Als u niet in de omstandigheden verkeert om morele oordelen te vellen over het pad en de inhoud van X, is het zinvol om er ten volle gebruik van te maken en te overwegen om erop uit te trekken en uw inhoud en waardevolle publiek ergens anders te laten landen.

👀Over de morele kant van X en sociale media in het algemeen verwijs ik naar een artikel van David Rushkoff . Het is een kritisch stuk en ik vond het nuttig om er een mening over te vormen.

Voor de meesten het geld niet waard

Mijn abonnement op X is niet alleen een persoonlijke keuze; het is een strategische zet in mijn professionele traject als webstrateeg en contentmaker en gedeeltelijk een noodzaak. Het is een manier om ervoor te zorgen dat mijn inhoud de juiste doelgroep bereikt en waarde blijft toevoegen.

Naarmate sociale-mediaplatforms evolueren, is het essentieel om de beschikbare tools aan te passen en te benutten om voorop te blijven lopen. De voordelen van een betaald abonnement op X zijn duidelijk voor iemand zoals ik, die ervan afhankelijk is voor professionele groei en het opbouwen van persoonlijke merken.

Of het nu gaat om het grotere bereik, langere berichten of het blauwe vinkje, deze functies dienen als waardevolle hulpmiddelen in het steeds veranderende landschap van sociale media.

De vraag blijft dus: is het tijd voor u om de overstap te maken van een gebruiker naar een abonnee op X? Het antwoord ligt in uw eigen gebruikspatronen van sociale media en professionele doelstellingen. Maar om eerlijk te zijn, voor de meeste gebruikers en gebruiksscenario’s, voor mensen die willen socialiseren en op de hoogte willen blijven, geloof ik niet dat Premium het geld waard is .

Ontvang de nieuwste artikelen!

Aan spam doe ik niet 🙂

Over de auteur

Scroll naar boven