Betere online meetings met AI-aantekeningen

Tactiq is de tool die je nodig heeft om je online vergaderingen te stroomlijnen en de productiviteit te verbeteren. Het op AI gebaseerde algoritme identificeert nauwkeurig de belangrijkste punten en markeert deze in de samenvatting, waardoor het gemakkelijk is om snel de belangrijkste informatie die tijdens de vergadering, overleg of meeting is besproken te bekijken.

Als digitale professionals zijn online vergaderingen een integraal onderdeel van onze werkroutine geworden. Het kan echter een uitdaging zijn om de snelle aard van deze vergaderingen bij te houden en ervoor te zorgen dat alle belangrijke informatie nauwkeurig wordt vastgelegd. Dat is waar Tactiq om de hoek komt kijken – een tool die real-time transcriptie biedt voor online vergaderingen op platforms als Google Meet, Zoom, MS Teams en Webex. Ik heb het getest tijdens een paar Google Meet-vergaderingen en was erg onder de indruk.

De realtime transcriptiefunctie van Tactiq is gewoonweg magisch! Elk woord dat tijdens de vergadering wordt gesproken, wordt nauwkeurig vastgelegd, inclusief de nuances en verbuigingen van de stem van de spreker. Ik stond versteld van de precisie en het nut van de tool toen ik hem testte op een 1:1 gesprek. Na de vergadering voorzag Tactiq me via ChatGPT van een samenvatting, actiepunten en een agenda, wat me veel tijd en moeite bespaarde bij het maken van vergadernotities.

De real-time transcriptie van Tactiq is niet alleen efficiënt, maar ook tijdbesparend! Als digitale professional is tijd van essentieel belang en Tactiq bespaart me veel tijd bij het maken van vergadernotities. Het AI-algoritme van de tool identificeert nauwkeurig de belangrijkste punten en markeert deze in de samenvatting, waardoor het gemakkelijk is om snel de belangrijkste informatie die tijdens de vergadering is besproken te bekijken.

Naar mijn mening is Tactiq een game-changer voor online vergaderingen. De realtime transcriptiefunctie is nauwkeurig, veelzijdig en ongelooflijk nuttig voor het verbeteren van de productiviteit tijdens virtuele vergaderingen. Hoewel het belangrijk is om rekening te houden met privacy en veiligheid, is Tactiq zeker het proberen waard voor iedereen die zijn virtuele vergaderingen wil stroomlijnen en zich wil concentreren op het gesprek in plaats van het maken van aantekeningen.

Tactiq spreekt zijn talen

De AI-gestuurde transcriptietechnologie van Tactiq is in staat om spraak in meerdere talen nauwkeurig te transcriberen. Dit is vooral handig voor organisaties die wereldwijd werken en online vergaderingen in verschillende talen houden. Tactiq ondersteunt momenteel verschillende talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees, Nederlands en Italiaans.

Als meertalige transcriptietool biedt Tactiq gebruikers nauwkeurige en betrouwbare transcripties in de taal van hun voorkeur. Dit kan vooral nuttig zijn voor anderstaligen die moeite hebben om discussies in een vreemde taal te volgen. De nauwkeurigheid van de transcriptie van Tactiq is gebaseerd op de geavanceerde algoritmen en natuurlijke taalverwerkingsmogelijkheden, die gesproken taal in realtime analyseren en interpreteren.

De meertalige mogelijkheden van Tactiq zijn door gebruikers positief beoordeeld. Veel gebruikers melden accurate transcripties, zelfs tijdens vergaderingen in andere talen dan het Engels. Dankzij de ondersteuning van meerdere talen is Tactiq een waardevol hulpmiddel voor wereldwijde organisaties die hun online vergaderingen willen stroomlijnen en hun productiviteit in verschillende talen willen verbeteren.

Prijzen

Hier volgt een overzicht van de prijsplannen van Tactiq:

  • Gratis: Biedt tot 10 vergaderingen per maand, 5 AI-credits, notities met tijdstempel, basisintegraties, sprekeridentificatie, highlights, in-call chat opslaan, PDF-export en basis teamsamenwerking.
  • Pro: Kost $8/maand en biedt onbeperkte vergaderingen, 10 AI-credits per maand, screenshots, video-add-on, auto-highlights, in-call chat opslaan, meeting engagement, PDF-export, basis teamsamenwerking, en meer.
  • Team: Kost $16/maand en omvat alle functies van het Pro-plan samen met 100 AI-credits per maand, teammappen, gecentraliseerde facturering, collaboratieve werkruimte, ledenadministratie, geavanceerde samenwerking, bulkexport en teambetrokkenheid.

Ik heb getest met het gratis plan.

Samenvatting

  • Tactiq is een realtime transcriptietool voor online vergaderingen op populaire platforms zoals Google Meet, Zoom, MS Teams en Webex.
  • Tactiq legt elk gesproken woord nauwkeurig vast, inclusief nuances en verbuigingen, wat tijd en moeite bespaart bij het maken van vergadernotities.
  • Het AI-algoritme van Tactiq identificeert belangrijke punten en markeert deze in de samenvatting, zodat u ze gemakkelijk kunt nalezen.
  • Tactiq ondersteunt meerdere talen en biedt nauwkeurige transcripties voor anderstaligen en internationale organisaties.
  • Tactiq biedt verschillende prijsplannen voor verschillende behoeften en budgetten

Bekijk Tactiq: https://tactiq.io

Ontvang de nieuwste artikelen!

Aan spam doe ik niet 🙂

Over de auteur

Scroll naar boven