Beginnen met Midjourney

Een stap-voor-stap gids voor toegang tot Midjourney, Next-Gen Image Generation AI.

Midjourney afbeelding als voorbeeld voor het beginnen met Midjourney

Midjourney is een spannende nieuwe generatieve AI voor afbeeldingen die de aandacht heeft getrokken van zowel creatieven als technofielen. De cutting-edge AI technologie stelt gebruikers in staat om verbluffende visuals te creëren met minimale inspanning.

Als je geïnteresseerd bent om als een van de eersten deze revolutionaire tool uit te proberen, moet je meedoen aan het Midjourney Beta programma via Discord. In dit artikel leiden we je stap voor stap door het proces.

Stap 1: Installeer Discord

Voordat je kunt deelnemen aan het Midjourney Beta programma, moet je Discord op je apparaat geïnstalleerd hebben. Discord is een populair chatplatform voor gemeenschappen en vrienden om met elkaar in contact te komen. Download de Discord-app voor je apparaat (PC, Mac, iOS of Android) van de officiële Discord-website en maak een account aan als je dat nog niet hebt gedaan.

Stap 2: Zoek de Midjourney Discord Server.

Om deel te nemen aan de bèta moet je de officiële Midjourney Discord server vinden. Je kunt naar de server zoeken door de Midjourney website of social media profielen te bezoeken, waar ze waarschijnlijk een invite link zullen delen. Als je problemen hebt om de uitnodigingslink te vinden, kun je ook proberen te zoeken op online forums of hulp vragen aan mede-AI-enthousiastelingen.

https://www.midjourney.com/

Stap 3: Word lid van de Midjourney Discord Server

Als je de uitnodigingslink hebt gevonden, klik er dan op om lid te worden van de Midjourney Discord server. Je wordt doorgestuurd naar de server, en het kan zijn dat je een verificatieproces moet voltooien (zoals het oplossen van een captcha) om volledige toegang te krijgen tot de serverkanalen.

Starten en beginnen met MidJourney. Een voorbeeld van de Discord server.
Discord server voor Midjourney

Stap 4: Zoek Beta Programma Informatie

Zoek in de Midjourney Discord server naar een kanaal of een vastgepind bericht dat informatie bevat over het bètaprogramma. Het kanaal zou iets kunnen heten als “#beta-info,” “#beta-signup,” of “#announcements.” Lees de verstrekte informatie door om vertrouwd te raken met de voorwaarden en vereisten van het bètaprogramma.

Maar in principe is dat het, je kan beginnen!

Stap 5: Starten

Selecteer een newbies-# kanaal dat zichtbaar is in de linker zijbalk en geef een prompt om te beginnen met voorstellen:

  1. Type /imagine prompt: of selecteer het /imagine commando uit de slash commando’s pop-up.
  2. Typ een beschrijving van de afbeelding die je wilt maken in het prompt veld.
  3. Klik op return om je bericht te versturen.

Conclusie

Deelnemen aan het Midjourney Beta programma via Discord is een eenvoudig proces waarmee je als een van de eersten deze innovatieve beeldgeneratie AI kunt ervaren. Volg deze eenvoudige stappen, en je zult op weg zijn om boeiende visuals te creëren met Midjourney’s AI-gedreven technologie.

Als je beginnen met Midjourney een stap te ver vindt dan kan ik zeker Playground AI aanraden:

Playground AI, een speelplaats voor synthetische afbeeldingen

Ontvang de nieuwste artikelen!

Aan spam doe ik niet 🙂

Over de auteur

Scroll naar boven