Tools voor het maken van landingspagina’s en lead magnets

Overzicht van tools voor het maken, ontwerpen, hosten, volgen van landingspagina's.

Er zijn een aantal online tools voor landingspagina’s en lead magnets. Soms zijn ze volledig toegespitst op deze taak, soms zijn het modules binnen een bestaand systeem voor marketing.

Leadpages

LeadPages bijvoorbeeld is volledig gericht op het zelf snel kunnen maken van landingspagina’s en het opslaan van de leads. Veel van de waarde zit ook in hun uitgebreide set templates, en die kunnen je snel op weg helpen. Zo’n template maakt snel duidelijk wat wel en niet kan. Als bonus laten ze je ook een website hosten.

https://www.leadpages.com/

Wix

Er is een vrij uitgebreide en goed ondersteunde set landingspaginasjablonen in Wix.

Landingspagina’s in Wix.

Meer over mijn ervaringen met Wix.

HubSpot

Het marketingsysteem HubSpot heeft een module voor landing pages. Er is een set templates met landingspagina’s en lead magnets. De gegevens van gebruikers zijn mooi geïntegreerd in het CRM.

ConvertKit

De marketingtool ConvertKit biedt een geweldig uitziende set Landing Pages die mooi integreert. Deze landingspagina’s kunnen worden gebruikt om een e-mailreeks te triggeren.

ConvertKit landingspagina-sjablonen.

 

Squarespace

Binnen een website builder als bijvoorbeeld Squarespace bouw je snel zelf een landingspagina. De navigatie kun je verbergen, en vervolgens bouw je de landingspagina.

Lees hier meer mijn ervaringen met Squarespace.

Linktree

Handige dienst om een Micro Landing Page te maken voor gebruik met Instagram of Twitter profiel.

Lees meer over micro landingspagina’s en Linktree.

WordPress

In WordPress kun je ook een overtuigende lead magnet maken met een eenvoudig te volgen stappenplan voor WordPress-gebruikers. Verhoog je conversies en trek waardevolle leads aan met behulp van deze effectieve strategieën. Klik hier voor het volledige stappenplan van WPForms.

Ontvang de nieuwste artikelen!

Aan spam doe ik niet 🙂

Over de auteur

Scroll naar boven